0 varer i din kurv
Menu
-7,14 %
Økologisk kapok dyne fra cocoon cacoon kapok dyne allergivenlig dyne fra cocoon

Cocoon økologisk kapok dyne - 140 x 200

1.399,95 DKK 1.299,95 DKK

- Allergivenlig og økologisk
- 140 x 200 cm.
- Varmeregulerende
Læs mere længere nede

  • På lager
  • Leveringstid: Afsendes samme dag ved bestilling inden kl 14.00 på hverdage (kun DK)

Se mere fra Cocoon Company

SKU: kapok dyne 140 x 200

Økologisk dyne

Kapok dyne i økologisk bomuld og med økologsik kapokfyld. Ønsker du at din familie skal have den absolut bedste søvn, ja så vil denne økologiske dyne fra Cocoon være det sikre valg. Dynen er fra det danske firma Cocoon, som laver produkter i den bedste kvalitet. De mange fordele ved kapok dynen, vil gøre at familien sover trygt og godt om natten. 

Dynen måler 140 x 200 cm. 

Allergivenlig dyne

Kapok dynen er allergivenlig takket være dens naturligt store indhold af voks, lignin og et bittertof, som gør at mider, skimmel, pesticider og andre bakterier ikke kan leve i fiberen. Det er derfor heller ikke nødvendigt at vaske dynen ofte. De fleste kender til husstøvmider, men dem slipper du altså også for at bekymre dig om, når du har en kapok dyne fra Cocoon. Du kan derfor trygt lade din familie sove med den alergivenlige dyne. 

Varmeregulerende dyne

Kapok dynen fra Cocoon er fugttransporterende, åndbar og varmeregulerende. Dette er perfekt, hvis du sveder meget om natten. Der ligger et tyndt lag voks om kapokfiberen, hvilket gør at kapok ikke kan optage fugt. Derfor bliver fugten istedet transporteret væk fra kroppen. Dynen vil derfor aldrig føles fugtig eller klam.

Kapokfiberen indeholder 80% luft og er 8 gange lettere end bomuld. Dette gør faktisk kapokfiberen til den letteste i verden. Det er netop derfor at kapok er så åndbart og varmeregulerende. 

Kapok vaskeguide

Det er meget vigtigt, at du følger vaskeguiden nøje, hvis du skal vaske din Cocoon dyne. Det er ikke nødvendigt at vaske den inden brug.

Kortet ned: Vask kun hvis absolut nødvendigt. Vask helst på 40 grader med 1200 omdrejninger. Brug ikke skyllemiddel og brug skånsomt vaskemiddel. Skal tørres i tørretumbleren med det samme. 

Se kapok vaskeguiden her. 

OBS: Hvis du sender et Cocoon produkt retur, skal alt med retur og i den stand det blev sendt i. Dvs. det bånd der er om dyne, pude og lign. skal sendes med retur.

 

Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: hej@frotte.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 600 kr.
Lagervarer afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl. 14.00
Sikker betaling
Value for money
Fantastisk service