0 varer i din kurv
Menu
Cocoon Miljøbillede med barn på stranden

Cocoon økologisk Amazing Maize juniordyne - 100x140 cm.

699,95 DKK

- Økolgisk bomuld og fyld

- Allergivenlig

- Varmeregulerende og åndbar

- Følg vaskeguiden

Læs mere længere nede. 

  • På lager
  • Leveringstid: Afsendes samme dag ved bestilling inden kl 14.00 på hverdage (kun DK)

Se mere fra Cocoon Company

SKU: maize junior 100x140

Økologisk juniordyne

Amazing Maize juniordyne i økologisk bomuld og med økologsik fyld af majsfiber. Ønsker du at dit barn skal have den absolut bedste søvn, ja så vil denne økologiske juniordyne fra Cocoon være det sikre valg. Dynen er fra det danske firma Cocoon, som laver produkter i den bedste kvalitet. De mange fordele ved majsfiber dynen, vil gøre at dit barn sover trygt og godt om natten. 

Juniordynen måler 100 x 140 cm. Føles blød og lækker.

Allergivenlig juniordyne

Amazing Maize dynen er allergivenlig, da der ikke er tilføjet syntetiske fibre eller kemikalier under produktionen. Da den er betrukket med 100% økologisk bomuld, tiltrækker den heller ikke husstøvmider. Derfor skal du ikke være bage for at lade den lille sove med dynen fra Cocoon. Det er derfor heller ikke nødvendigt at vaske den ofte.

Varmeregulerende juniordyne

Da majsfiberen er åndbar, vil dit barn få en behagelig og tempereret søvn. Majsfiberen har nemlig en lang og hul fiberstruktur, der minder om uldfiber, og dette giver majsfiberen dens temperaturregulerende egenskaber.

Majsfiberen er også vandafvisende og sørger for at lede overskydende varme og fugt igennem dynen, hvor mange almindelige dyner vil absorberer sved igennem natten. Dette slipper du for, og den forbliver tør hele natten. 

Miljøvenlig juniordyne

Amazing Maizes majsfiber er fremstillet af en 100% genanvendelig ressource. Den er fremstillet af mælkesyre, der trækkes fra plantesukkeret i majsplantens stivelse. Det er derfor et mere grønt valg, når du vælger en Amazing Maize dyne fra Cocoon. Naturligt og uden syntetisk fyld!

Amazing Maize vaskeguide

Det er meget vigtigt, at du følger vaskeguiden nøje, hvis du skal vaske din Cocoon dyne. Det er ikke nødvendigt at vaske den inden brug.

Kortet ned: Luft dit majsprodukt jævnligt for at bevare den luftige struktur. Pletvask kun. Vask kun hvis det er nødvendigt. Tørres ved middel varme og gerne med uldbolde. 

OBS: Hvis du sender et Cocoon produkt retur, skal alt med retur og i den stand det blev sendt i. Dvs. det bånd der er om dyne, pude og lign. skal sendes med retur. 

Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: hej@frotte.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 600 kr.
Lagervarer afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl. 14.00
Sikker betaling
Value for money
Fantastisk service